Recipe of Ultimate Galette des Rois salée pour changer

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Title : Recipe of Ultimate Galette des Rois salée pour changer
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Recipe of Ultimate Galette des Rois salée pour changer

Galette des Rois salée pour changer

Hello everybody, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Steps to Prepare Quick Galette des Rois salée pour changer. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Let us face it, cooking is not just a priority at the lives of every man, woman, or child on Earth. In fact, much too folks have made understanding how to cook important within their own lives. This means that we often exist on power foods and boxed mixes rather than just taking the effort to prepare healthful food to our families and our own personal enjoyment.

Nutritious cooking can be difficult since most people don't need to spend time preparing and planning meals which our families will not eat. At precisely the same timewe need our families to be healthy so that we are feeling compelled to understand new and improved methods of cooking well balanced meals for the family to love (and unfortunately in some circumstances scorn).

There are numerous who will argue that ingesting healthy food costs a lot more than cooking the more healthy foods that pack on the additives and calories. The accuracy of the matter is that when you compare the expenses with the health care bills for their near future for a failure to do so, they seem rather slight by comparison. Yes, very good food costs additional money. Oftentimes, that is a simple fact of everyday life. But by learning portion control and eating the appropriate portions you may find that you are now spending less you adjust to the right amounts of food which you must be consuming in order to keep a strong and active way of life.

Many things affect the quality of taste from Galette des Rois salée pour changer, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Galette des Rois salée pour changer delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Galette des Rois salée pour changer is 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Galette des Rois salée pour changer estimated approx 1 heure.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Galette des Rois salée pour changer using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

J’avais très simplement une envie folle cette année de tester une Galette des Rois salée. Et pourquoi pas ?!
J’ai donc opté pour une galette aux pommes de terre et foie gras de canard pour garder le côté festif de l’Épiphanie.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Galette des Rois salée pour changer:

  1. 2 pâtes feuilletées roulées
  2. 4 à 5 grosses pommes de terre
  3. 1 terrine de foie gras de canard mi-cuit
  4. Graisse de canard
  5. Piment d’Espelette
  6. Sel, poivre

Instructions to make to make Galette des Rois salée pour changer

  1. Laver et éplucher les pommes de terre, puis les couper en rondelles d'environ 0,3 millimètre d'épaisseur. Les passer sous l'eau pour en retirer l'amidon, puis les sécher entre deux torchons.
  2. Dans un moule à gâteau d'environ 24 cm de diamètre et 5 cm de hauteur, déposer la première pâte feuilletée en laissant les bords à l'extérieur du moule.
  3. Commencer le montage de la galette avec une première couche de rondelles de pommes de terre. Assaisonner aussitôt avec sel, poivre et piment d'Espelette, puis déposer de fine couche de tranches de foie gras. Monter tranquillement les ingrédients en veillant à bien alterner et disposer les tranches de foie gras de façon régulières et homogènes. Penser également à presser régulièrement les couches pour que la galette reste bien en place.
  4. Mettre le four à pré-chauffer sur chaleur tournante à 180°C. Ne surtout pas oublier de glisser une fève pendant le montage mais plutôt vers les bords de la galette pour ne pas tomber dessus pendant la découpe. Placer la galette au réfrigérateur environ 20 minutes avant de passer à l'étape suivante.
  5. Sortir le plat du réfrigérateur, ainsi que la seconde pâte feuilletée à disposer par dessus immédiatement tout en lui laissant le papier de cuisson. Placer une grande assiette à l'envers sur la galette pour pouvoir la retourner plus facilement. Faire glisser l'ensemble sur la plaque du four. Couper l'excédant de pâte et veiller à bien souder les deux pâtes entre elles à l'aide d'une fourchette.
  6. Dans un bol, battre un œuf entier que vous pouvez saler et poivrer avant de l'appliquer avec un pinceau sur l'ensemble de la galette. Piquer le dessus de la galette avec la pointe d'un couteau pour laisser s’échapper la vapeur pendant la cuisson. Mettre la plaque au four pendant environ 1 heure. Surveiller régulièrement pour pas que la pâte feuilletée brûle. Si besoin, baisser la plaque du four d'un cran pour que la galette et surtout les pommes de terre cuisent doucement.
  7. Sortir la galette du four et la laisser reposer quelques instants avant de passer à table. À servir accompagnée d'une belle salade de mâche, salade de saison.

Additionally you will discover as your own experience and confidence grows that you will see your self more and more regularly improvising when you proceed and adjusting meals to fulfill your own personal preferences. If you'd like more or less of ingredients or would like to generate a recipe a little less or more hot in flavor that can be made simple alterations along the way so as to achieve this goal. In other words you will start in time to create recipes of one's individual. And that's something which you may not of necessity learn when it comes to basic cooking skills to beginners but you'd never know if you did not master those simple cooking skills.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Prepare Speedy Galette des Rois salée pour changer. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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